Keto Actives -kokemus: toimiiko se oikeasti?

joulukuu 2021
89
keto actives
HUOM: Internetissä on useita epäaitoja verkkosivustoja, jotka väittävät myyvänsä Keto Actives -lääkettä edullisemmin. Osta Keto Actives VAIN viralliselta sivustolta!

Keto Actives -lääkkeestä on tullut erittäin suosittu, mikä ei sinänsä ole yllättävää. Tämä laihdutuslääke on erityisen tehokas.

Tässä artikkelissa selvitämme, voidaanko Keto Actives -lääkkeellä todella saavuttaa haluttu tulos.

Voit myös jakaa oman kokemuksesi kommentteihin tämän sivun alaosassa.

Mikä on Keto Actives?

Keto Actives -lääke sisältää luotettavimpia luontaisia laihdutusainesosia: garcinia cambogia -uutetta, intialaista nokkosuutetta, vihreäteeuutetta, kromia, B6-vitamiinia, pomeranssiuutetta, paprikauutetta ja kofeiinia.

keto actives

Näiden ainesosien yhdistelmällä on useita laihduttavia hyötyjä:

 • Painonpudotus [1] [2]
 • Intensiivinen rasvanpoltto [3]
 • Vähentää ruokahalua merkittävästi ja tekee olosi täydeksi aterian jälkeen [4]
 • Nopeuttaa aineenvaihduntaa [5]

Toimiiko se oikeasti?

Meiltä kysytään usein, toimiiko Keto Actives oikeasti. Lyhyt vastaus on kyllä.

Useat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Keto Actives -lääke todellakin auttaa painonpudotuksessa. Kaikkien ainesosien yhdistelmä tarjoaa voimakkaan laihdutusvaikutuksen.

Myös käyttäjien kokemukset näyttävät, että Keto Actives on tehokas. 96 % käyttäjistä on tyytyväisiä tuloksiin.

Useimmat ylipainoiset käyttäjät pudottavat 5–16 kiloa viidessä viikossa.

Väliaikainen kampanja

Keto Activesllä on tällä hetkellä meneillään väliaikainen kampanja. Katso kaikki yksityiskohdat alla.

Väliaikainen kampanja

Ostaessasi kolme pakettia Keto Actives saat kolme pakettia ilmaiseksi. Useimmissa tapauksissa käyttäjät valitsevat tämän kampanjan. Emme tiedä, kuinka kauan tämä väliaikainen kampanja kestää, joten hyödynnä alennusta nyt.

Klikkaa tästä alennussivulle.

Osta Keto Actives

Voit ostaa tämän laihdutuslääkkeen viralliselta Keto Actives sivustolta. Internetissä on useita sivustoja, jotka väittävät myyvänsä tuotetta edullisemmin. Nämä ovat epäaitoja. Ole siis tarkkana ostaessasi!

Vieraile virallisella Keto Actives sivustolla täältä.

Ostoprosessin aikana voit maksaa jälkeenpäin tai heti.

Toimituskulut riippuvat valinnastasi:

 • Maksan verkossa (Maksukortti) – laivaus: €11.00
 • Pankkisiirto – laivaus: €11.00
 • Maksan noudon yhteydessä – laivaus: €17.00

Toimitus Suomi on yhden työpäivän kuluessa (Keto Actives suuren kysynnän vuoksi toimituksessa voi mennä pidempään). Tuote paketoidaan huomaamattomasti, joten kukaan ei tiedä, mitä paketin sisällä on.

Usein kysytyt kysymykset (UKK:t)

Kuinka Keto Actives käytetään

Suositeltu annos on 2–4 kapselia päivässä. Annoskoko riippuu kehon painosta. Kapseli niellään noin 300 ml:lla vettä.

Alle 85 kg painaville käyttäjille: kaksi kapselia kerran päivässä, mieluiten 30 minuuttia ennen ateriaa tai urheilua.

Yli 85 kg painaville käyttäjille: kaksi kapselia kaksi kertaa päivässä, mieluiten 30 minuuttia ennen ateriaa tai urheilua.

Voivatko naiset käyttää Keto Actives?

Kyllä, tämä tuote on suunniteltu sekä naisille että miehille.

Onko Keto Actives turvallinen?

Taatusti! Keto Actives on täysin turvallinen ja tehokas eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?

Tätä on vaikea arvioida, koska kaikki riippuu ruokavaliosta ja liikunnasta. Useimmat käyttäjät näkevät tuloksia viikon sisällä.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Keto Actives
Jasmijn Dijkstra on rekisteröity ravitsemusterapeutti, jolla on kokemusta ravitsemuksesta ja terveydestä. Hän on saanut ravitsemuksen ja terveyden maisterin tutkinnon Wageningen University & Researchilta. Vapaa-ajallaan Jasmijn haluaa käydä kuntosalilla.

89 KOMMENTIT

 1. Tämä on paras laihdutuslääke, jota olen kokeillut. Aloitin marraskuussa ja olen jo nyt pudottanut yli 15 kiloa (olin ylipainoinen). Pakko sanoa, että tämä on melko vahva laihdutuslääke. Joskus tunnen oloni pahoinvoivaksi, mutta se häviää aikanaan.

  • Hei Lana, onko mielipiteesi edelleen sama?

   • Hei Lola,

    Olen ollut viime kuukausina erittäin kiireinen, mutta mielipiteeni on edelleen sama. Olen pudottanut yhteensä yli 25 kiloa ilman liikuntaa (asianmukaisella ruokavaliolla tietenkin). En enää tunne oloani pahoinvoivaksi ja olen jo tehnyt toisen Keto Actives -tilauksen. Pidän todella Keto Actives tyytyväisyystakuusta, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa (olin huolissani, etteivät ne toimisi).

 2. Olen aiemmin ostanut muita rasvanpolttajia, kuten Revolyn ja Ketox24, mutta ne eivät toimineet (myöhemmin sain tietää, että ne olivat täyttä huijausta).

  Tämän vuoksi kokeilin keto actives viimeisenä oljenkortena… Mutta olen täysin tyytyväinen! Tämä tuote toimii erittäin hyvin. Jos yhdistät keto actives -lääkkeen hyvään harjoittelurutiiniin, voit pudottaa jopa 20 kiloa lyhyessä ajassa!

  Lyhyesti sanottuna suosittelen lämpimästi!

 3. Hei, minulla on kysymys.

  Olen käyttänyt Keto Actives kolmen viikon ajan. Tähän mennessä olen pudottanut kuusi kiloa ja olen siitä mielissäni. Haluan vain tietää, palaako paino, kun lopetan Keto Actives -lääkkeen käytön?

  Terveisin

  John (41-vuotias)

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei John,

   Pudotettu paino ei palaa lopettaessasi lääkkeen käytön. Sinun on kuitenkin noudatettava terveellistä elämäntyyliä.

   Terveisin,

   Jasmijn

 4. Hei,

  Halusin vain jakaa oman kokemukseni. Tilasin Keto Actives joulukuun lopussa ja olen käyttänyt sitä yhden kuukauden ajan.

  Yhdistin nämä rasvanpolttajat ruokavalion kanssa (Atkins). Olen pudottanut jo 7,5 kiloa. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin; jatkan lääkkeen käyttöä luultavasti seuraavien kuukausien ajan.

  Hyvät naiset ja herrat, älkää unohtako yhdistää Keto Actives -lääkettä oikeaan ruokavalioon. Tulokset näkyvät erittäin nopeasti!

  Terveisin,

  Anja

 5. Camilla Järvinen

  Hei Jasmijn,

  Tilasin juuri muutaman paketin luettuani arvostelusi. En vain löytänyt erinomaisia arvosteluja muualta. Haluan tietää, kirjoittiko yritys tämän arvostelun vai toimiiko se todella niin hyvin. En myöskään löytänyt toimitusaikaa, joten haluaisin tietää, miten nopeasti sait tuotteesi.

  Ilmaisit, että pudotit yhdeksän kiloa tämän lääkkeen avulla. Oliko tämä helppoa vai jouduitko uhraamaan paljonkin tällaisen tuloksen saavuttamiseksi?

  Olen utelias, toimiiko tämä minunkin kohdallani. Olen 165 cm pitkä ja painan noin 71 kiloa. Olen syönyt terveellisesti kuukauden ajan ja urheilen enemmän, mutten ole nähnyt tuloksia. Toivon, että se tapahtuisi nopeammin.

  Olisi mahtavaa, jos kuulisin vastauksesi. ?

  Terveisin Camilla

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Camilla,

   Sain lääkkeen kahden työpäivän kuluessa. Tilasin ne jokin aika sitten (lokakuussa), mutta vuoden 2020 tammikuusta lähtien Keto Actives on tullut erittäin suosittu, joten toimituksessa menee luultavasti kauemmin.

   Olen todellakin pudottanut yhdeksän kiloa; kaikki tapahtui sujuvasti, mutta noudatin asianmukaista ruokavaliota. Fast Burn Extreme -lääkkeen ansiosta napostelet vähemmän ja aineenvaihduntasi nopeutuu. Kunnollisen ruokavalion ja urheilun lisäksi se antaa hyvän henkisen tehosteen päivittäin.

   Olen varma, että se auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset :).

   Terveisin,

   Jasmijn

  • Hei Camilla, oletko jo ehtinyt testata, toimiiko lääke oikeasti?
   Terveisin

   • Hei Noor,

    Olen testannut lääkettä ja se toimii hyvin. Olen jo pudottanut painoa, 71 kilosta 60 kiloon.

    Suosittelen niitä kaikille ja vaikkei ne toimisikaan, voit lähettää tuotteen takaisin ja saat rahasi takaisin. Oletko jo tehnyt uuden tilauksen?

    Terveisin Camilla

 6. Kuinka kauan voin käyttää tätä tuotetta? Toimiiko se muutaman viikonkin jälkeen vai mukautuuko keho siihen?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Jacque,

   Voit käyttää tuotetta, kunnes saat halutun tuloksen. Kaikki ainesosat ovat 100 % luontaisia, joten kehosi ei tule siitä riippuvaiseksi.

   Parhain terveisin,

   Jasmijn

 7. Olen 153 cm pitkä ja painan nyt 71 kiloa. Olen 43-vuotias nainen. Minulla on kaksi lasta ja teen töitä neljä päivää viikossa. Huomaan, että yhden kilon pudottamiseen menee paljon aikaa ja vaivaa. Syön nyt paljon terveellisemmin enkä siltikään ole pudottanut lähes mitään. Alan menettää motivaationi tähän. Yritän urheilla, mutta koska kärsin reumasta, joskus se ei ole mahdollista kipujen takia. Voisiko tämä auttaa minua? Olisin ikionnellinen, jos voisin pudottaa 5–7 kiloa kuukaudessa. Onko tämä mahdollista? Ja kuinka pitkään yksi paketti kestää? Haluan tilata ensin yhden paketin ja jos tulos on hyvä, tilaan kolme pakettia.

  Haluaisin kuulla vastauksen.

  Terveisin Calista

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Calista,

   Tilanteeseesi nähden olen sitä mieltä, että on parasta yhdistää vähähiilihydraattinen ruokavalio Keto Actives kanssa. Tämän avulla saat nopeasti haluamasi tulokset. Yksi paketti kestää yhden kuukauden.

   Terveisin,

   Jasmijn

 8. Hei Hei!
  Minulla on kysyttävää.
  Haluan pudottaa 15 kiloa nopeasti.
  Minulla on kilpirauhassairaus, joka voidaan parantaa lääkityksellä. Voinko silti käyttää tätä tuotetta?
  Haluaisin aloittaa lääkkeen käytön.

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Viola,

   15 kilon pudottaminen lyhyessä ajassa on vaikeaa, mutta todellakin mahdollista. Suosittelen, että yhdistät Keto Actives ketogeeniseen ruokavalioon parhaan tuloksen saamiseksi.

   Keto Actives -lääke on valmistettu 100-prosenttisesti luontaisista ainesosista, joten sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Siltikin suosittelen, että konsultoit lääkäriäsi ensin.

   Ystävällisin terveisin,

   Jasmijn

 9. Mistä tiedän, ettei tämä tuote ole vain tapa myydä nopeammin? Käytin viimeiset rahani tähän, koska tunnen oloni epävarmaksi kehossani.

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Lassie,

   Tämä ei todellakaan ole myyntitapa. Olen saavuttanut paljon tuloksia tämän tuotteen ansiosta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit pyytää hyvitystä valmistajalta (tyytyväisyystakuu).

   Muistathan, ettei laihdutuslääke ole ihmelääke. Sinun on yhdistettävä lääke terveelliseen elämäntyyliin nähdäksesi nopeita tuloksia.

   Ystävällisin terveisin,

   Jasmijn

 10. Hei Jasmijn,

  Aiempien ravintolisien aikana kärsin aina sydämentykytyksistä. Oletko kärsinyt sivuvaikutuksista käyttäessäsi Keto Actives?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Mimi,

   En kärsinyt sydämentykytyksistä. Todennäköisesti kofeiiniannostus oli korkeampi ravintolisissä, joita käytit ennen.

   Ystävällisin terveisin,

   Jasmijn

 11. Hyvää huomenta,

  Minäkin olen tilannut tämän lääkkeen. Lihoin 11 kiloa seitsemässä kuukaudessa tupakoinnin lopettamisen jälkeen. Urheilen ja seuraan ruokavaliotani, mutta mikään ei auta.
  Voinko pudottaa painoa näiden avulla ja kuinka nopeasti voin nähdä tuloksia?

  Otin lääkkeen tänään toista kertaa. Tunnen oloni pahoinvointiseksi, onko tämä normaalia?

  Terveisin

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Masi,

   Hyvää työtä tupakoinnin lopettamisessa. Yleensä painon pudottaminen on helpompaa kuin tupakoinnin lopettaminen :-).

   Tiukan ruokavalion noudattaminen ei välttämättä riitä tilanteessasi. Ehdotan, että seuraat ketogeenistä ruokavaliota. Jos yhdistät tämän laihdutuslääkkeiden kanssa, näet varmasti hyviä tuloksia.

   On normaalia, että tunnet olosi pahoinvoivaksi aluksi, koska kehosi ei ole tottunut vaikuttaviin ainesosiin.

   Terveisin,

   Jasmijn

 12. Hei Jasmijn,

  Haluan todella aloittaa tämän lääkkeen käytön. Painan 78 kiloa ja olen 173 cm pitkä. Pelkään kuitenkin, että kärsin yllä mainituista sivuvaikutuksista, kuten pahoinvoinnista… voiko tätä välttää? Olen kiireinen arkipäivisin enkä voi kärsiä huonovointisuudesta tai vähäisestä unesta.

  Odotan vastaustanne!
  Ystävällisin terveisin, Justin

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Justin,

   Pahoinvointi todellakin on ärsyttävää, mutta se on melko harvinaista. Voit ehkäistä pahoinvointia ottamalla Fast Burn Extreme -lääkkeen täyteen vatsaan.

   On myös hyvä ottaa laihdutuslääke aamuisin, jolloin se ei vaikuta unensaantiin.

   Ystävällisin terveisin,

   Jasmijn

  • Hei Justin,

   Tunsitko olosi pahoinvoivaksi vain kahden ensimmäisen päivän ajan?

   Mietin, kuinka kauan tulosten näkemiseen menee.

 13. Saanen kysyä, miten nämä toimivat, jos en urheile? Haluan pudottaa 15 kiloa ja painan tällä hetkellä 94,5 kiloa. Tilasin yhden paketin kokeillakseni lääkettä. Ilmaisit, että olet pudottanut yhdeksän kiloa viidessä viikossa, jos ymmärrän oikein… Miten voin saavuttaa loput tulokset?

  Ystävällisin terveisin

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei CJ,

   Siihen aikaan söin vähemmän enkä urheillut (vamman takia). Join myös vähintään kaksi litraa vettä päivittäin.

   Terveisin,

   Jasmijn

 14. Voinko käyttää tätä lääkettä ilman tiukkaa ruokavaliota tai urheilua?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Ada,

   Voit käyttää Keto Actives ilman tiukkaa ruokavaliota tai urheilua. Tietysti tulokset eivät ole niin huomattavia.

   Terveisin,

   Jasmijn

 15. Hei kaikille,

  Haluan jakaa oman kokemukseni Keto Actives kanssa. Tilasin lääkkeen tammikuun alussa, mutta toimituksessa oli pieni viive. Otin kaksi kapselia tyhjään vatsaan aamuisin. Tunsin vaikutuksen heti, minulla oli enemmän energiaa ja vähemmän ruokahalua. Tein siis tämän rutiinin joka aamu lähes kuukauden ajan. Noudatin ruokavaliotani (ketogeeninen) paremmin. Olen pudottanut painoa 80 kilosta 72 kiloon alle kuukaudessa. Olen tyytyväinen tuloksiin!

 16. Hi Jasmijn,

  Minulla on kysymys. Olen ottanut tätä lääkettä viikon ajan. Laihdutuslääkkeen lisäksi käytän myös B1-vitamiinia pillereiden muodossa kolme kertaa päivässä. Pilleri sisältää kalsiumia, D-vitamiinia ja magnesiumia. Vaikuttavatko nämä laihdutuslääkkeeseen? Odotan innolla vastaustasi.

  Terveisin,

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Lili,

   Tämä on erinomainen yhdistelmä. Laihdutuslääke ei sisällä kalsiumia, D-vitamiinia tai magnesiumia, joten yhdistelmällä on varmasti myönteinen vaikutus.

   Ystävällisin terveisin,

   Jasmijn

 17. Onko kellään kokemusta tästä tuotteesta ja raskauskilojen pudottamisesta?

 18. Hei, epäröin tämän tuotteen ostamista. Onko tällä lääkkeellä sivuvaikutuksia? Olen 161 cm pitkä ja painan 76 kg. Haluaisin pudottaa painon 66 kiloon, mutten yleensä urheile. Katson kuitenkin, mitä syön. Voinko silti pudottaa painoa vai onko minun urheiltava?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Jennie,

   Voit todellakin käyttää Fast Burn Extremeä urheilematta. Suosittelen kuitenkin, että kiinnität huomiota enemmän syömiseesi. Voit tehdä tätä esimerkiksi seuraamalla ketogeenistä ruokavaliota tai rajoittamalla syömääsi kalorimäärää (niin minä tein).

   Terveisin,

   Jasmijn

 19. Hei, Jasmijn

  Minulla on kysymys. Onko kapseli avattava vai otettava kokonaisena?

  Terveisin,
  Anna

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Anna,

   Kapseli on nieltävä kokonaisena, joten älä avaa sitä.

   Terveisin,

   Jasmijn

 20. Voinko juoda kahvia lääkkeen kanssa, koska se sisältää kofeiinia?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Laila,

   En suosittele ottamaan Fast Burn Extremeä kahvin kanssa samanaikaisesti. Lääkkeen ottamisen jälkeen odottaisin muutaman tunnin ennen kahvia.

   Terveisin,

   Jasmijn

  • Mutta aikaisemmin sanoit, että tämä niellään… Avaan kapselin, laitan jauheen suuhun ja nielen veden kera.
   Eikö tämä ole suositeltavaa?
   Teen näin, koska kapseli sisältää eläinperäistä liivatetta.

   • Jasmijn Dijkstra

    Hei Anna,

    Voit avata kapselin ja niellä jauheen. Puhuin enemmänkin siitä, miten sinun kannattaisi niellä kapselit normaalissa tilanteessa.

    Terveisin,

    Jasmijn

 21. Hei Jasmijn, sain paketit tänään ja aloitin niiden syönnin.
  Olen syönyt terveellisemmin viiden viikon ajan, juon paljon vettä ja olen pudottanut kolme kiloa.
  Toivon siis, että Keto Actives auttaa paremmin. Kuinka monta kaloria voin syödä päivittäin pudottaakseni painoa?
  Kiitos!
  Erittäin utelias ☺️

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Wendy,

   Kuulostaa hyvältä! Voit laskea suositellun kalorimäärän tältä sivulta. Lepo- ja kuntoilukaloreiden avulla voit laskea, kuinka monta kaloria voit syödä päivittäin painon pudottamiseksi.

   Onnea matkaan!

   Terveisin,

   Jasmijn

 22. Hei,

  Kysymys. Onko Keto Actives käyttö turvallista masennuslääkkeiden kanssa?
  Onko tuote haitaksi munuaisille?
  Kuinka paljon kofeiinia yksi annos Keto Actives sisältää?

  Terveisin,
  Jolene

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Jolene

   Keto Actives on turvallinen käytettäväksi masennuslääkkeiden kanssa eikä se ole haitaksi munuaisille. Se sisältää 200 mg kofeiinia kahta kapselia kohden.

   Terveisin,

   Jasmijn

 23. Hei

  Olen käyttänyt Keto Actives nyt viikon ajan ja tällä hetkellä tulokseni ovat:
  1. päivä: Paino 16. helmikuuta: 79 kg
  7. päivä: Paino 24. helmikuuta: 76 kg

  Olen pudottanut kolme kiloa yhdessä viikossa seuraavan yhdistelmän avulla:
  – Keto Actives
  – Kuntoilua 2–3 kertaa viikossa tunnin ajan
  – Ei rasvaisia ruokia, ei liian suuria annoksia (tämän lääkkeen myönteinen asia on, että se vähentää ruokahalua ja tekee olosi täydeksi).

  Olen tyytyväinen lääkkeeseen. Matkani on vielä pitkä, koska tavoitteeni on 60 kg, mutta aion pysyä radalla. ?

  Vinkkini: älä epäröi, vaan tee se. Jos et ole tyytyväinen, valmistaja palauttaa rahasi.

 24. Hei Jasmijn

  Kiitos arvostelustasi ja kaikista vastauksistasi. Ne ovat auttaneet minua suunnattomasti.

  Urheilen päivittäin (pyöräilen töihin ja kävelen lounasaikaan). Haluan myös kiinnittää enemmän huomiota ruokailuuni. Keto ei ole minun juttuni, mutta rajoitan kaloreiden syömistä. Mitä suosittelet, että voin pysytellä tässä? Olen 170 cm pitkä, painan 82 kg ja olen 29-vuotias.

  Mara

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Mara,

   Tilanteesi perusteella luulen, että on parasta rajoittaa päivittäisen kalorimäärän 2 000 kaloriin. Muutaman viikon jälkeen (kun painonpudotus vaikenee) voit pienentää määrää entisestään.

   Terveisin,

   Jasmijn

 25. Hei, sain tänään kaksi päivää sitten tilaamani tuotteet. Olen 175 cm pitkä, painan tällä hetkellä 95 kiloa ja haluan pudottaa 15 kiloa suhteellisen lyhyessä ajassa (kuusi viikkoa). Sitten haluaisin pudottaa 10 kiloa, mutta se voi viedä enemmän aikaa. Ajatuksena on myös urheilla kaksi kertaa viikossa ja tietysti kiinnittää huomiota syömistapoihin. En pidä ruokavalioista noudattamisesta, mutta onnistun kyllä. Kerron kuuden viikon jälkeen, miten onnistuin. Onnea kaikille!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Hei,

   Mahtavaa! Toivon sinulle vain menestystä!

   Terveisin,

   Jasmijn

  • Hei!

   Tiedän, ettei vielä ole kulunut kuutta viikkoa, mutta mietin, oletko jo nähnyt tuloksia?

   Parhain terveisin,

   Lisse

 26. Harkitsen käyttäväni tätä lääkettä, mutta minulla on vielä kysyttävää.

  Jokainen puhuu pudottamistaan kiloista, mutta oletteko myös nähneet tuloksia senttimetreissä?

  Painan alle 80 kiloa ja haluan ottaa lääkettä kaksi kertaa päivässä. Toimivatko ne nopeammin vai onko sillä vaikutusta ollenkaan?

  Odotan vastaustasi innolla!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Jade,

   Vyötärön ympäriltä pudotetut senttimetrit vaihtelevat eri käyttäjien välillä; jotkut voivat pudottaa enemmän painoa vatsastaan kuin muista kehonosista. Sinun ei kannattaisi huolehtia siitä.

   Suosittelen, että aloitat suositellulla annoksella ja lisäät sitä myöhemmin.

   Lykkyä tykö!

   Terveisin,

   Jasmijn

 27. Olen käyttänyt tätä lääkettä nyt kymmenen päivän ajan, eikä sydämentykytyksiä ole. Käytän lääkettä kehon rasvan vähentämiseksi. Alussa painoin 54 kiloa ja tänä aamuna puntari näytti 50 kiloa. Kolme kertaa aerobista harjoittelua, kolme kertaa täyden kehon harjoittelua ja yksi kerta Bikram-joogaa viikossa. Ei epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja merkittävä tehoste urheiluun, mielestäni se on erinomainen tuote!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei D,

   Erinomaiset tulokset, etenkin kehon rasvan vähentämisessä ?

   Onnea matkaan!

   Terveisin,

   Jasmijn

   • Harmi, etten voi julkaista tähän kuvia, koska ne ovat ilmiömäisiä.

    • Jasmijn Dijkstra

     Hi D,

     Voit ladata kuvat osoitteessa https://imgur.com/ ja jakaa linkin tänne kommentteihin. Motivoit varmasti useita käyttäjiä. ?

     Terveisin,

     Jasmijn

 28. Hei kaikki,

  Olen 20-vuotias nainen, olen 167 cm pitkä ja painan 95 kiloa. Nyt minäkin olen tilannut tämän tuotteen viralliselta sivustolta ”Keto Actives”. Mutta epäröinnin vuoksi olen miettinyt, pitäisikö minun peruuttaa tilaus. Koska kuulin, että laihdutuslääkkeiden käytön aikana voi olla lapamatojen riski. Entä tämän tuotteen kanssa? Tämä tietysti säikyttää minua.

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Chi Chi,

   Et saa lapamatoja laihdutuslääkkeistä, etkä varsinkaan Keto Actives. Tämä tuote sisältää kaikista korkealaatuisimpia ainesosia. Sinun ei tarvitse olla huolissasi. ?

   Kerrothan minulle, jos sinulla on muuta kysyttävää.

   Terveisin,

   Jasmijn

 29. Löysin tämän sivuston sattumalta ja mietin, voiko tuotetta käyttää yhdessä deksamfetamiinin (ja lääkityksen) kanssa? Olen aikaisemmin käyttänyt laihdutusteetä ja sain niistä sydämen tykytyksiä, siksi olen huolissani.

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Selena,

   Voit käyttää Keto Actives yhdessä deksamfetamiinin kanssa.

   Sinun tilanteessasi suosittelen, että otat Keto Actives -lääkkeen aterian aikana, ei 30 minuuttia ennen.

   Terveisin,

   Jasmijn

 30. Hei Jasmijn. Tänään on kolmas päiväni. Aamulla otin yhden kapselin ja yhden puolitoista tuntia ennen lounasta. Välissä oli vähintäänkin viisi tuntia. Kun otan kaksi kerralla, tunnen oloni epämukavaksi. Voinko ottaa lääkettä 2 x 1 päivässä ja mitkä ovat tulokset?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei M,

   Sekin toimii. Kaksi kapselia kerralla saattaa todellakin olla epämukavaa joillekin käyttäjille.

   Onnea!

   Terveisin,

   Jasmijn

 31. Hei! Nimeni on Jessica. Minäkin olen saanut lääkkeen… mutta…? Haluan tietää, milloin on paras aika ottaa lääkettä. Onko järkevää ottaa ne illalla? Vai mieluummin aamulla tai jopa jakaa niiden käyttäminen ympäri päivää?
  Haluan pudottaa 15 kiloa… enkä ole kovin aktiivinen.
  Kiitos neuvostasi.

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Jessica,

   Lääkkeen ottaminen illalla ei ole järkevää, sillä tämä voi häiritä unensaantiasi. Suosittelen, että otat vain yhden kapselin 30 minuuttia ennen aamiaista ja toisen 30 minuuttia ennen lounasta. Voit valita itse, miten sen teet.

   Terveisin,

   Jasmijn

 32. Hei, sain lääkkeen eilen ja aloitin tänään. Odotan innolla, toimivatko ne. Painan tällä hetkellä 178 kiloa ja olen 165 cm pitkä. En enää urheile, mutta tästä päivästä lähtien aloitan syömään terveellisesti.

 33. Hyvää huomenta Jasmijn,
  Salli minun sanoa, että arvostan vastausaikaasi. Se auttaa todellakin kaikkia, joilla on kysyttävää tästä tuotteesta, koska internetissä todellakin on olemassa kaikenlaista roskaa.
  Myös minulla on kysyttävää ja kiitos etukäteen vilpittömyydestäsi.
  Olen 42-vuotias nainen, 170 cm, 69 kg, joten painoindeksini on ok, en ole ylipainoinen.
  Vaikka tunnen oloni mukavammaksi 63 kilossa, jota olen ylläpitänyt seitsemän vuoden ajan, tämä oli seitsemän vuotta sitten. Jokainen muuttuu hormonien, elämäntyylin ja muiden tekijöiden mukaan.
  Tuote väittää olevan hyödyllinen ylipainoisille ihmisille. Entä niille käyttäjille, jotka eivät ole ylipainoisia? Toimiiko se myös heidän kohdallaan? Tämän koronatilanteen takia rajoitan urheilun kolmeen kertaan viikossa kävelemällä ja työskentelen istumatyössä. En pidä rajoittavista ruokavalioista, ne auttavat minua painonpudotuksessa jonkin aikaa, mutta sudenkuoppani ovat makeiset iltaisin ja stressin alaisena (kuulostaa tutulta, eikö?).
  Luin, että lääke auttaa mielihaluissa. En kuitenkaan halua kiirehtiä tätä. Mitä ostosta suosittelet? 3 + 3 ilmaiseksi vai 2 + 1 ilmaiseksi? Etkö todellakaan ylittäisi 2 kapselia/päivä?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Michelle,

   Arvostan vastaustasi. Teen parhaani vastatakseni kaikkiin vastauksiin mahdollisimman kattavasti ja nopeasti.

   Tietysti voit käyttää Fast Burn Extremeä ilman ylipainoa. Se on hyvä rasvan polttaja ja voimakas ruokahalua hillitsevä lääke, joka saa olosi täydeksi nopeammin. Urheilu kolme kertaa viikossa on hyvä määrä, etenkin korona-aikoina.

   Itse valitsin 3 + 3 ilmaiseksi ja olen iloinen siitä, miten pitkään se kestää. Luulen, että sinun tilanteeseesi (69 kilosta 63 kiloon) 2 + 1 ilmaiseksi on hyvä valinta.

   Terveisin,

   Jasmijn

 34. Hei Jasmijn,
  Haluan kokeilla tätä lääkettä. Ehkäisypillereiden lopettamisen jälkeen lihoin viisi kiloa. Haluaisin aloittaa mahdollisen raskauden terveellä painolla.
  Luuletko, että lääke vaikuttaa raskauteen?

  Terveisin Hillary

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Hillary,

   Keto Actives -lääke ei vaikuta hedelmällisyyteesi. Mutta en suosittele niiden käyttöä raskauden aikana.

   Terveisin,

   Jasmijn

 35. Hei, en ole varma, haluanko tilata tämän tuotteen… Olen noudattanut ketogeenistä ruokavaliota kahden viikon ajan, enkä ole nähnyt tuloksia puntarilla, ennemminkin senttimetreissä… Yritän myös urheilla neljä kertaa viikossa, johon käytän ennen urheilua nautittavia kofeiinia sisältäviä ravintolisiä… Olen 172 pitkä, painan 76 kiloa ja haluan pudottaa painoa 65 kiloon. Koska tämä lääke sisältää kofeiinia, tulisiko minun jättää ennen urheilua nautittavat lisät pois?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Alaïa,

   Olen varma, että Keto Actives -lääke voi auttaa sinua painonpudotuksessa. Teet jo nyt hyvää työtä noudattamalla ruokavaliotasi ja urheilemalla.

   On todellakin parasta jättää ennen urheilua nautittavat lisät pois.

   Terveisin,

   Jasmijn

 36. Hyvä Jasmijn,

  Minulla on lääke kotona, mutta luin erilaisia neuvoja annoksesta.
  Haluan ottaa kaksi päivässä, tarkoittaako tämä yksi kapseli puolta tuntia ennen aamiaista ja yksi kapseli puoli tuntia ennen lounasta? Vai kaksi kapselia kerran päivässä?

  Kiitos jo etukäteen,
  Cindy

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Cindy,

   Itse otin lääkettä näin: yksi kapseli aamiaisella (puoli tuntia) ja yksi kapseli puolitoista tuntia ennen lounasta.
   Terveisin,

   Jasmijn

 37. Hi Jasmijn,

  Minkä ikäisenä voin käyttää Keto Actives -lääkettä?

  Terveisin,
  A

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Ashley,

   Suosittelen käyttämään laihdutuslääkettä vain, jos olet yli 18-vuotias.

   Terveisin,

   Jasmijn

 38. Hei!

  Onko tämä lääke täysin turvallinen?

  Terveisin Myrna

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Myrna,

   Lääke on 100 % luontainen ja täysin turvallinen.

   Terveisin,

   Jasmijn

 39. Hei Jasmijn,

  Epäröin todella tämän lääkkeen tilaamista ja pelkään, että tämä on vain myyntitapa… Haluaisin todella pudottaa painoa, mutta terveellisellä ruoalla ja urheilulla. En löydä muita sivustoja, jotka tarjoavat arvosteluja… Auttaako tämä todella???

  Haluan pudottaa 12 kiloa; onnistuuko se tällä lääkkeellä ja terveellisellä elämäntyylillä?

  Terveisin,
  Yuumi

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Yuumi,

   Ymmärrän epäilysi, olemassa on useita HUONOJA laihdutuslääkkeitä, kuten Revolyn, NutriFoodz ja Ketox24.

   Jos painonpudotus ei onnistu terveellisellä ruokavaliolla ja urheilulla, suosittelen Keto Actives lämpimästi. Sen avulla on todellakin mahdollista pudottaa 12 kiloa.

   Valmistaja on niin itsevarma tuotteeseen, että se tarjoaa 90 päivän tyytyväisyystakuun. Jos se ei toimi sinun kohdallasi, saat rahasi takaisin.

   Terveisin,

   Jasmijn

 40. Olen omistanut kapselit nyt kolmen päivän ajan. Ongelmana on, etten saa kapseleita nieltyä. Yritin sekoittaa jauheen veteen, mutta siitä tulee outo möykky. Tällä hetkellä avaan kapselit ja sekoitan jauheen maidon kanssa. Onko tämä pahaksi?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Maddi,

   Sen ei pitäisi olla ongelma. Pahoittelen viivästynyttä vastausta. Aikataulumme on täpötäynnä kriisin takia.

   Terveisin,

   Jasmijn

 41. Hei Hei!

  Minäkin olen tilannut lääkkeen, sillä lihoin raskauteni jälkeen. Painan nyt noin 89 kiloa ja haluan pudottaa painon 68 kiloon.
  En onnistunut laihduttamaan “normaalilla” tavalla. Aion ottaa neljä kapselia päivittäin huomisesta lähtien!

  Toivon, että tämä toimii, jotta voisin tuntea oloni taas hyväksi omassa nahassani ??!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Sascha,

   Onnistut varmasti! Seuraa vain kaloreitasi tarkasti :).

   Onnea matkaan!

   Terveisin,

   Jasmijn

 42. Tein juuri tilauksen. Olen utelias.
  Haluan pudottaa 12 kiloa. Päivitän tämän viidessä viikossa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here