Fat Burn Active -kokemus: toimiiko se oikeasti?

syyskuu 2023
82
Fat Burn Active

Fat Burn Active -lääkkeestä on tullut erittäin suosittu, mikä ei sinänsä ole yllättävää. Tämä laihdutuslääke on erityisen tehokas.

Tässä artikkelissa selvitämme, voidaanko Fat Burn Active -lääkkeellä todella saavuttaa haluttu tulos.

Voit myös jakaa oman kokemuksesi kommentteihin tämän sivun alaosassa.

Saat 50% alennuksen

Mikä on Fat Burn Active?

Fat Burn Active -lääke sisältää luotettavimpia luontaisia laihdutusainesosia: garcinia cambogia -uutetta, intialaista nokkosuutetta, vihreäteeuutetta, kromia, B6-vitamiinia, pomeranssiuutetta, paprikauutetta ja kofeiinia.

fat burn active

Näiden ainesosien yhdistelmällä on useita laihduttavia hyötyjä:

 • Painonpudotus [1] [2]
 • Intensiivinen rasvanpoltto [3]
 • Vähentää ruokahalua merkittävästi ja tekee olosi täydeksi aterian jälkeen [4]
 • Nopeuttaa aineenvaihduntaa [5]

Klikkaa tästä alennussivulle >>

Toimiiko se oikeasti?

Meiltä kysytään usein, toimiiko Fat Burn Active oikeasti. Lyhyt vastaus on kyllä.

Useat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Fat Burn Active -lääke todellakin auttaa painonpudotuksessa. Kaikkien ainesosien yhdistelmä tarjoaa voimakkaan laihdutusvaikutuksen.

Myös käyttäjien kokemukset näyttävät, että Fat Burn Active on tehokas. 96 % käyttäjistä on tyytyväisiä tuloksiin.

Useimmat ylipainoiset käyttäjät pudottavat 5–16 kiloa viidessä viikossa.

Väliaikainen kampanja

Fat Burn Activellä on tällä hetkellä meneillään väliaikainen kampanja. Katso kaikki yksityiskohdat alla.

fba actie

Ostaessasi kolme pakettia Fat Burn Active saat kolme pakettia ilmaiseksi. Useimmissa tapauksissa käyttäjät valitsevat tämän kampanjan. Emme tiedä, kuinka kauan tämä väliaikainen kampanja kestää, joten hyödynnä alennusta nyt.

Klikkaa tästä alennussivulle >>

Osta Fat Burn Active

Voit ostaa tämän laihdutuslääkkeen viralliselta Fat Burn Active sivustolta. Internetissä on useita sivustoja, jotka väittävät myyvänsä tuotetta edullisemmin. Nämä ovat epäaitoja. Ole siis tarkkana ostaessasi!

Vieraile virallisella Fat Burn Active sivustolla täältä >>

Ostoprosessin aikana voit maksaa jälkeenpäin tai heti.

Toimituskulut riippuvat valinnastasi:

 • Maksan verkossa (Maksukortti) – laivaus: €11.00
 • Pankkisiirto – laivaus: €11.00
 • Maksan noudon yhteydessä – laivaus: €17.00

Toimitus Suomi on yhden työpäivän kuluessa (Fat Burn Active suuren kysynnän vuoksi toimituksessa voi mennä pidempään). Tuote paketoidaan huomaamattomasti, joten kukaan ei tiedä, mitä paketin sisällä on.

Saat 50% alennuksen

Usein kysytyt kysymykset (UKK:t)

Kuinka Fat Burn Active käytetään

Suositeltu annos on 2 kapselia päivässä. Kapseli niellään noin 300 ml:lla vettä.

Voivatko naiset käyttää Fat Burn Active?

Kyllä, tämä tuote on suunniteltu sekä naisille että miehille.

Onko Fat Burn Active turvallinen?

Taatusti! Fat Burn Active on täysin turvallinen ja tehokas eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?

Tätä on vaikea arvioida, koska kaikki riippuu ruokavaliosta ja liikunnasta. Useimmat käyttäjät näkevät tuloksia viikon sisällä.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Keto Actives
Jasmin Dijkstra on rekisteröity ravitsemusterapeutti, jolla on kokemusta ravitsemuksesta ja terveydestä. Hän on saanut ravitsemuksen ja terveyden maisterin tutkinnon Wageningen University & Researchilta. Vapaa-ajallaan Jasmin haluaa käydä kuntosalilla.

82 KOMMENTIT

 1. Ailana Saarinen

  Tämä on paras laihdutuslääke, jota olen kokeillut. Aloitin marraskuussa ja olen jo nyt pudottanut yli 15 kiloa (olin ylipainoinen). Pakko sanoa, että tämä on melko vahva laihdutuslääke. Joskus tunnen oloni pahoinvoivaksi, mutta se häviää aikanaan.

  • Hei Lana, onko mielipiteesi edelleen sama?

   • Ailana Saarinen

    Hei Lola,

    Olen ollut viime kuukausina erittäin kiireinen, mutta mielipiteeni on edelleen sama. Olen pudottanut yhteensä yli 25 kiloa ilman liikuntaa (asianmukaisella ruokavaliolla tietenkin). En enää tunne oloani pahoinvoivaksi ja olen jo tehnyt toisen Fat Burn Active -tilauksen. Pidän todella Fat Burn Active tyytyväisyystakuusta, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa (olin huolissani, etteivät ne toimisi).

 2. Olen aiemmin ostanut muita rasvanpolttajia, kuten Revolyn ja Ketox24, mutta ne eivät toimineet (myöhemmin sain tietää, että ne olivat täyttä huijausta).

  Tämän vuoksi kokeilin Fat Burn Active viimeisenä oljenkortena… Mutta olen täysin tyytyväinen! Tämä tuote toimii erittäin hyvin. Jos yhdistät Fat Burn Active -lääkkeen hyvään harjoittelurutiiniin, voit pudottaa jopa 20 kiloa lyhyessä ajassa!

  Lyhyesti sanottuna suosittelen lämpimästi!

 3. Hei, minulla on kysymys.

  Olen käyttänyt Fat Burn Active kolmen viikon ajan. Tähän mennessä olen pudottanut kuusi kiloa ja olen siitä mielissäni. Haluan vain tietää, palaako paino, kun lopetan Fat Burn Active -lääkkeen käytön?

  • Hei Pekka,

   Pudotettu paino ei palaa lopettaessasi lääkkeen käytön. Sinun on kuitenkin noudatettava terveellistä elämäntyyliä.

 4. Hei,

  Halusin vain jakaa oman kokemukseni. Tilasin Fat Burn Active joulukuun lopussa ja olen käyttänyt sitä yhden kuukauden ajan.

  Yhdistin nämä rasvanpolttajat ruokavalion kanssa (Atkins). Olen pudottanut jo 7,5 kiloa. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin; jatkan lääkkeen käyttöä luultavasti seuraavien kuukausien ajan.

  Hyvät naiset ja herrat, älkää unohtako yhdistää Fat Burn Active -lääkettä oikeaan ruokavalioon. Tulokset näkyvät erittäin nopeasti!

 5. Camilla Järvinen

  Hei Jasmin,

  Tilasin juuri muutaman paketin luettuani arvostelusi. En vain löytänyt erinomaisia arvosteluja muualta. Haluan tietää, kirjoittiko yritys tämän arvostelun vai toimiiko se todella niin hyvin. En myöskään löytänyt toimitusaikaa, joten haluaisin tietää, miten nopeasti sait tuotteesi.

  Ilmaisit, että pudotit yhdeksän kiloa tämän lääkkeen avulla. Oliko tämä helppoa vai jouduitko uhraamaan paljonkin tällaisen tuloksen saavuttamiseksi?

  Olen utelias, toimiiko tämä minunkin kohdallani. Olen 165 cm pitkä ja painan noin 71 kiloa. Olen syönyt terveellisesti kuukauden ajan ja urheilen enemmän, mutten ole nähnyt tuloksia. Toivon, että se tapahtuisi nopeammin.

  Olisi mahtavaa, jos kuulisin vastauksesi. ?

  Terveisin Camilla

  • Hei Camilla,

   Sain lääkkeen kahden työpäivän kuluessa. Tilasin ne jokin aika sitten (lokakuussa), mutta vuoden 2020 tammikuusta lähtien Fat Burn Active on tullut erittäin suosittu, joten toimituksessa menee luultavasti kauemmin.

   Olen todellakin pudottanut yhdeksän kiloa; kaikki tapahtui sujuvasti, mutta noudatin asianmukaista ruokavaliota. Fast Burn Extreme -lääkkeen ansiosta napostelet vähemmän ja aineenvaihduntasi nopeutuu. Kunnollisen ruokavalion ja urheilun lisäksi se antaa hyvän henkisen tehosteen päivittäin.

   Olen varma, että se auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset :).

  • Hei Camilla, oletko jo ehtinyt testata, toimiiko lääke oikeasti?
   Terveisin

   • Hei Noor,

    Olen testannut lääkettä ja se toimii hyvin. Olen jo pudottanut painoa, 71 kilosta 60 kiloon.

    Suosittelen niitä kaikille ja vaikkei ne toimisikaan, voit lähettää tuotteen takaisin ja saat rahasi takaisin. Oletko jo tehnyt uuden tilauksen?

    Terveisin Camilla

  • Miltä verkkosivustolta tilasit sen?

 6. Kuinka kauan voin käyttää tätä tuotetta? Toimiiko se muutaman viikonkin jälkeen vai mukautuuko keho siihen?

  • Hei Jacque,

   Voit käyttää tuotetta, kunnes saat halutun tuloksen. Kaikki ainesosat ovat 100 % luontaisia, joten kehosi ei tule siitä riippuvaiseksi.

 7. Olen 153 cm pitkä ja painan nyt 71 kiloa. Olen 43-vuotias nainen. Minulla on kaksi lasta ja teen töitä neljä päivää viikossa. Huomaan, että yhden kilon pudottamiseen menee paljon aikaa ja vaivaa. Syön nyt paljon terveellisemmin enkä siltikään ole pudottanut lähes mitään. Alan menettää motivaationi tähän. Yritän urheilla, mutta koska kärsin reumasta, joskus se ei ole mahdollista kipujen takia. Voisiko tämä auttaa minua? Olisin ikionnellinen, jos voisin pudottaa 5–7 kiloa kuukaudessa. Onko tämä mahdollista? Ja kuinka pitkään yksi paketti kestää? Haluan tilata ensin yhden paketin ja jos tulos on hyvä, tilaan kolme pakettia.

  Haluaisin kuulla vastauksen.

  Terveisin Calista

  • Hei Calista,

   Tilanteeseesi nähden olen sitä mieltä, että on parasta yhdistää vähähiilihydraattinen ruokavalio Fat Burn Active kanssa. Tämän avulla saat nopeasti haluamasi tulokset. Yksi paketti kestää yhden kuukauden.

 8. Hei Hei!
  Minulla on kysyttävää.
  Haluan pudottaa 15 kiloa nopeasti.
  Minulla on kilpirauhassairaus, joka voidaan parantaa lääkityksellä. Voinko silti käyttää tätä tuotetta?
  Haluaisin aloittaa lääkkeen käytön.

  • Hei Viola,

   15 kilon pudottaminen lyhyessä ajassa on vaikeaa, mutta todellakin mahdollista. Suosittelen, että yhdistät Fat Burn Active ketogeeniseen ruokavalioon parhaan tuloksen saamiseksi.

   Fat Burn Active -lääke on valmistettu 100-prosenttisesti luontaisista ainesosista, joten sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Siltikin suosittelen, että konsultoit lääkäriäsi ensin.

 9. Mistä tiedän, ettei tämä tuote ole vain tapa myydä nopeammin? Käytin viimeiset rahani tähän, koska tunnen oloni epävarmaksi kehossani.

  • Hei Lassie,

   Tämä ei todellakaan ole myyntitapa. Olen saavuttanut paljon tuloksia tämän tuotteen ansiosta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit pyytää hyvitystä valmistajalta (tyytyväisyystakuu).

   Muistathan, ettei laihdutuslääke ole ihmelääke. Sinun on yhdistettävä lääke terveelliseen elämäntyyliin nähdäksesi nopeita tuloksia.

 10. Aiempien ravintolisien aikana kärsin aina sydämentykytyksistä. Oletko kärsinyt sivuvaikutuksista käyttäessäsi Fat Burn Active?

  • Hei Mimi,

   En kärsinyt sydämentykytyksistä. Todennäköisesti kofeiiniannostus oli korkeampi ravintolisissä, joita käytit ennen.

 11. Hyvää huomenta,

  Minäkin olen tilannut tämän lääkkeen. Lihoin 11 kiloa seitsemässä kuukaudessa tupakoinnin lopettamisen jälkeen. Urheilen ja seuraan ruokavaliotani, mutta mikään ei auta.
  Voinko pudottaa painoa näiden avulla ja kuinka nopeasti voin nähdä tuloksia?

  Otin lääkkeen tänään toista kertaa. Tunnen oloni pahoinvointiseksi, onko tämä normaalia?

  Terveisin

  • Hei Masi,

   Hyvää työtä tupakoinnin lopettamisessa. Yleensä painon pudottaminen on helpompaa kuin tupakoinnin lopettaminen :-).

   Tiukan ruokavalion noudattaminen ei välttämättä riitä tilanteessasi. Ehdotan, että seuraat ketogeenistä ruokavaliota. Jos yhdistät tämän laihdutuslääkkeiden kanssa, näet varmasti hyviä tuloksia.

   On normaalia, että tunnet olosi pahoinvoivaksi aluksi, koska kehosi ei ole tottunut vaikuttaviin ainesosiin.

 12. justin kinnunen

  Haluan todella aloittaa tämän lääkkeen käytön. Painan 78 kiloa ja olen 173 cm pitkä. Pelkään kuitenkin, että kärsin yllä mainituista sivuvaikutuksista, kuten pahoinvoinnista… voiko tätä välttää? Olen kiireinen arkipäivisin enkä voi kärsiä huonovointisuudesta tai vähäisestä unesta.

  Odotan vastaustanne!

  • Hei Justin,

   Pahoinvointi todellakin on ärsyttävää, mutta se on melko harvinaista. Voit ehkäistä pahoinvointia ottamalla Fast Burn Extreme -lääkkeen täyteen vatsaan.

   On myös hyvä ottaa laihdutuslääke aamuisin, jolloin se ei vaikuta unensaantiin.

  • Hei Justin,

   Tunsitko olosi pahoinvoivaksi vain kahden ensimmäisen päivän ajan?

   Mietin, kuinka kauan tulosten näkemiseen menee.

 13. Saanen kysyä, miten nämä toimivat, jos en urheile? Haluan pudottaa 15 kiloa ja painan tällä hetkellä 94,5 kiloa. Tilasin yhden paketin kokeillakseni lääkettä. Ilmaisit, että olet pudottanut yhdeksän kiloa viidessä viikossa, jos ymmärrän oikein… Miten voin saavuttaa loput tulokset?

  Ystävällisin terveisin

  • Hei CJ,

   Siihen aikaan söin vähemmän enkä urheillut (vamman takia). Join myös vähintään kaksi litraa vettä päivittäin.

 14. Voinko käyttää tätä lääkettä ilman tiukkaa ruokavaliota tai urheilua?

  • Hei Ada,

   Voit käyttää Fat Burn Active ilman tiukkaa ruokavaliota tai urheilua. Tietysti tulokset eivät ole niin huomattavia.

 15. Hei kaikille,

  Haluan jakaa oman kokemukseni Fat Burn Active kanssa. Tilasin lääkkeen tammikuun alussa, mutta toimituksessa oli pieni viive. Otin kaksi kapselia tyhjään vatsaan aamuisin. Tunsin vaikutuksen heti, minulla oli enemmän energiaa ja vähemmän ruokahalua. Tein siis tämän rutiinin joka aamu lähes kuukauden ajan. Noudatin ruokavaliotani (ketogeeninen) paremmin. Olen pudottanut painoa 80 kilosta 72 kiloon alle kuukaudessa. Olen tyytyväinen tuloksiin!

 16. Minulla on kysymys. Olen ottanut tätä lääkettä viikon ajan. Laihdutuslääkkeen lisäksi käytän myös B1-vitamiinia pillereiden muodossa kolme kertaa päivässä. Pilleri sisältää kalsiumia, D-vitamiinia ja magnesiumia. Vaikuttavatko nämä laihdutuslääkkeeseen? Odotan innolla vastaustasi.

  • Hei Lili,

   Tämä on erinomainen yhdistelmä. Laihdutuslääke ei sisällä kalsiumia, D-vitamiinia tai magnesiumia, joten yhdistelmällä on varmasti myönteinen vaikutus.

 17. Onko kellään kokemusta tästä tuotteesta ja raskauskilojen pudottamisesta?

 18. Hei, epäröin tämän tuotteen ostamista. Onko tällä lääkkeellä sivuvaikutuksia? Olen 161 cm pitkä ja painan 76 kg. Haluaisin pudottaa painon 66 kiloon, mutten yleensä urheile. Katson kuitenkin, mitä syön. Voinko silti pudottaa painoa vai onko minun urheiltava?

  • Hei Jennie,

   Voit todellakin käyttää Fast Burn Extremeä urheilematta. Suosittelen kuitenkin, että kiinnität huomiota enemmän syömiseesi. Voit tehdä tätä esimerkiksi seuraamalla ketogeenistä ruokavaliota tai rajoittamalla syömääsi kalorimäärää (niin minä tein).

 19. Hei Jasmin, sain paketit tänään ja aloitin niiden syönnin.
  Olen syönyt terveellisemmin viiden viikon ajan, juon paljon vettä ja olen pudottanut kolme kiloa.
  Toivon siis, että Fat Burn Active auttaa paremmin. Kuinka monta kaloria voin syödä päivittäin pudottaakseni painoa?
  Kiitos!
  Erittäin utelias ☺️

  • Hei Wendy,

   Kuulostaa hyvältä! Voit laskea suositellun kalorimäärän tältä sivulta. Lepo- ja kuntoilukaloreiden avulla voit laskea, kuinka monta kaloria voit syödä päivittäin painon pudottamiseksi.

   Onnea matkaan!

 20. Hei,

  Kysymys. Onko Fat Burn Active käyttö turvallista masennuslääkkeiden kanssa?
  Onko tuote haitaksi munuaisille?
  Kuinka paljon kofeiinia yksi annos Fat Burn Active sisältää?

  • Hei Jolene

   Fat Burn Active on turvallinen käytettäväksi masennuslääkkeiden kanssa eikä se ole haitaksi munuaisille. Se sisältää 200 mg kofeiinia kahta kapselia kohden.

 21. Hei

  Olen käyttänyt Fat Burn Active nyt viikon ajan ja tällä hetkellä tulokseni ovat:
  1. päivä: Paino 16. helmikuuta: 79 kg
  7. päivä: Paino 24. helmikuuta: 76 kg

  Olen pudottanut kolme kiloa yhdessä viikossa seuraavan yhdistelmän avulla:
  – Fat Burn Active
  – Kuntoilua 2–3 kertaa viikossa tunnin ajan
  – Ei rasvaisia ruokia, ei liian suuria annoksia (tämän lääkkeen myönteinen asia on, että se vähentää ruokahalua ja tekee olosi täydeksi).

  Olen tyytyväinen lääkkeeseen. Matkani on vielä pitkä, koska tavoitteeni on 60 kg, mutta aion pysyä radalla. ?

  Vinkkini: älä epäröi, vaan tee se. Jos et ole tyytyväinen, valmistaja palauttaa rahasi.

 22. Kiitos arvostelustasi ja kaikista vastauksistasi. Ne ovat auttaneet minua suunnattomasti.

  Urheilen päivittäin (pyöräilen töihin ja kävelen lounasaikaan). Haluan myös kiinnittää enemmän huomiota ruokailuuni. Keto ei ole minun juttuni, mutta rajoitan kaloreiden syömistä. Mitä suosittelet, että voin pysytellä tässä? Olen 170 cm pitkä, painan 82 kg ja olen 29-vuotias.

  • Hei Mara,

   Tilanteesi perusteella luulen, että on parasta rajoittaa päivittäisen kalorimäärän 2 000 kaloriin. Muutaman viikon jälkeen (kun painonpudotus vaikenee) voit pienentää määrää entisestään.

 23. Hei, sain tänään kaksi päivää sitten tilaamani tuotteet. Olen 175 cm pitkä, painan tällä hetkellä 95 kiloa ja haluan pudottaa 15 kiloa suhteellisen lyhyessä ajassa (kuusi viikkoa). Sitten haluaisin pudottaa 10 kiloa, mutta se voi viedä enemmän aikaa. Ajatuksena on myös urheilla kaksi kertaa viikossa ja tietysti kiinnittää huomiota syömistapoihin. En pidä ruokavalioista noudattamisesta, mutta onnistun kyllä. Kerron kuuden viikon jälkeen, miten onnistuin. Onnea kaikille!

  • Hei Hei,

   Mahtavaa! Toivon sinulle vain menestystä!

  • Hei!

   Tiedän, ettei vielä ole kulunut kuutta viikkoa, mutta mietin, oletko jo nähnyt tuloksia?

   Parhain terveisin,

   Lisse

 24. Harkitsen käyttäväni tätä lääkettä, mutta minulla on vielä kysyttävää.

  Jokainen puhuu pudottamistaan kiloista, mutta oletteko myös nähneet tuloksia senttimetreissä?

  Painan alle 80 kiloa ja haluan ottaa lääkettä kaksi kertaa päivässä. Toimivatko ne nopeammin vai onko sillä vaikutusta ollenkaan?

  Odotan vastaustasi innolla!

  • Hei Jade,

   Vyötärön ympäriltä pudotetut senttimetrit vaihtelevat eri käyttäjien välillä; jotkut voivat pudottaa enemmän painoa vatsastaan kuin muista kehonosista. Sinun ei kannattaisi huolehtia siitä.

   Suosittelen, että aloitat suositellulla annoksella ja lisäät sitä myöhemmin.

   Lykkyä tykö!

 25. Olen käyttänyt tätä lääkettä nyt kymmenen päivän ajan, eikä sydämentykytyksiä ole. Käytän lääkettä kehon rasvan vähentämiseksi. Alussa painoin 54 kiloa ja tänä aamuna puntari näytti 50 kiloa. Kolme kertaa aerobista harjoittelua, kolme kertaa täyden kehon harjoittelua ja yksi kerta Bikram-joogaa viikossa. Ei epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja merkittävä tehoste urheiluun, mielestäni se on erinomainen tuote!

  • Hei D,

   Erinomaiset tulokset, etenkin kehon rasvan vähentämisessä ?

   Onnea matkaan!

   • Harmi, etten voi julkaista tähän kuvia, koska ne ovat ilmiömäisiä.

    • Hi D,

     Voit ladata kuvat osoitteessa https://imgur.com/ ja jakaa linkin tänne kommentteihin. Motivoit varmasti useita käyttäjiä. ?

 26. Hei kaikki,

  Olen 20-vuotias nainen, olen 167 cm pitkä ja painan 95 kiloa. Nyt minäkin olen tilannut tämän tuotteen viralliselta sivustolta ”Fat Burn Active”. Mutta epäröinnin vuoksi olen miettinyt, pitäisikö minun peruuttaa tilaus. Koska kuulin, että laihdutuslääkkeiden käytön aikana voi olla lapamatojen riski. Entä tämän tuotteen kanssa? Tämä tietysti säikyttää minua.

  • Hei Chi Chi,

   Et saa lapamatoja laihdutuslääkkeistä, etkä varsinkaan Fat Burn Active. Tämä tuote sisältää kaikista korkealaatuisimpia ainesosia. Sinun ei tarvitse olla huolissasi. ?

   Kerrothan minulle, jos sinulla on muuta kysyttävää.

 27. Löysin tämän sivuston sattumalta ja mietin, voiko tuotetta käyttää yhdessä deksamfetamiinin (ja lääkityksen) kanssa? Olen aikaisemmin käyttänyt laihdutusteetä ja sain niistä sydämen tykytyksiä, siksi olen huolissani.

  • Hei Selena,

   Voit käyttää Fat Burn Active yhdessä deksamfetamiinin kanssa.

   Sinun tilanteessasi suosittelen, että otat Fat Burn Active -lääkkeen aterian aikana, ei 30 minuuttia ennen.

 28. Tänään on kolmas päiväni. Aamulla otin yhden kapselin ja yhden puolitoista tuntia ennen lounasta. Välissä oli vähintäänkin viisi tuntia. Kun otan kaksi kerralla, tunnen oloni epämukavaksi. Voinko ottaa lääkettä 2 x 1 päivässä ja mitkä ovat tulokset?

  • Hei M,

   Sekin toimii. Kaksi kapselia kerralla saattaa todellakin olla epämukavaa joillekin käyttäjille.

   Onnea!

 29. Hei! Nimeni on Jessica. Minäkin olen saanut lääkkeen… mutta…? Haluan tietää, milloin on paras aika ottaa lääkettä. Onko järkevää ottaa ne illalla? Vai mieluummin aamulla tai jopa jakaa niiden käyttäminen ympäri päivää?
  Haluan pudottaa 15 kiloa… enkä ole kovin aktiivinen.
  Kiitos neuvostasi.

  • Hei Jessica,

   Lääkkeen ottaminen illalla ei ole järkevää, sillä tämä voi häiritä unensaantiasi. Suosittelen, että otat vain yhden kapselin 30 minuuttia ennen aamiaista ja toisen 30 minuuttia ennen lounasta. Voit valita itse, miten sen teet.

 30. Hei, sain lääkkeen eilen ja aloitin tänään. Odotan innolla, toimivatko ne. Painan tällä hetkellä 178 kiloa ja olen 165 cm pitkä. En enää urheile, mutta tästä päivästä lähtien aloitan syömään terveellisesti.

 31. Hyvää huomenta Jasmin,
  Salli minun sanoa, että arvostan vastausaikaasi. Se auttaa todellakin kaikkia, joilla on kysyttävää tästä tuotteesta, koska internetissä todellakin on olemassa kaikenlaista roskaa.
  Myös minulla on kysyttävää ja kiitos etukäteen vilpittömyydestäsi.
  Olen 42-vuotias nainen, 170 cm, 69 kg, joten painoindeksini on ok, en ole ylipainoinen.
  Vaikka tunnen oloni mukavammaksi 63 kilossa, jota olen ylläpitänyt seitsemän vuoden ajan, tämä oli seitsemän vuotta sitten. Jokainen muuttuu hormonien, elämäntyylin ja muiden tekijöiden mukaan.
  Tuote väittää olevan hyödyllinen ylipainoisille ihmisille. Entä niille käyttäjille, jotka eivät ole ylipainoisia? Toimiiko se myös heidän kohdallaan? Tämän koronatilanteen takia rajoitan urheilun kolmeen kertaan viikossa kävelemällä ja työskentelen istumatyössä. En pidä rajoittavista ruokavalioista, ne auttavat minua painonpudotuksessa jonkin aikaa, mutta sudenkuoppani ovat makeiset iltaisin ja stressin alaisena (kuulostaa tutulta, eikö?).
  Luin, että lääke auttaa mielihaluissa. En kuitenkaan halua kiirehtiä tätä. Mitä ostosta suosittelet? 3 + 3 ilmaiseksi vai 2 + 1 ilmaiseksi? Etkö todellakaan ylittäisi 2 kapselia/päivä?

  • Hei Michelle,

   Arvostan vastaustasi. Teen parhaani vastatakseni kaikkiin vastauksiin mahdollisimman kattavasti ja nopeasti.

   Tietysti voit käyttää Fast Burn Extremeä ilman ylipainoa. Se on hyvä rasvan polttaja ja voimakas ruokahalua hillitsevä lääke, joka saa olosi täydeksi nopeammin. Urheilu kolme kertaa viikossa on hyvä määrä, etenkin korona-aikoina.

   Itse valitsin 3 + 3 ilmaiseksi ja olen iloinen siitä, miten pitkään se kestää. Luulen, että sinun tilanteeseesi (69 kilosta 63 kiloon) 2 + 1 ilmaiseksi on hyvä valinta.

 32. Haluan kokeilla tätä lääkettä. Ehkäisypillereiden lopettamisen jälkeen lihoin viisi kiloa. Haluaisin aloittaa mahdollisen raskauden terveellä painolla.
  Luuletko, että lääke vaikuttaa raskauteen?

  • Hei Hillary,

   Fat Burn Active -lääke ei vaikuta hedelmällisyyteesi. Mutta en suosittele niiden käyttöä raskauden aikana.

 33. Hei, en ole varma, haluanko tilata tämän tuotteen… Olen noudattanut ketogeenistä ruokavaliota kahden viikon ajan, enkä ole nähnyt tuloksia puntarilla, ennemminkin senttimetreissä… Yritän myös urheilla neljä kertaa viikossa, johon käytän ennen urheilua nautittavia kofeiinia sisältäviä ravintolisiä… Olen 172 pitkä, painan 76 kiloa ja haluan pudottaa painoa 65 kiloon. Koska tämä lääke sisältää kofeiinia, tulisiko minun jättää ennen urheilua nautittavat lisät pois?

  • Hei Alaïa,

   Olen varma, että Fat Burn Active -lääke voi auttaa sinua painonpudotuksessa. Teet jo nyt hyvää työtä noudattamalla ruokavaliotasi ja urheilemalla.

   On todellakin parasta jättää ennen urheilua nautittavat lisät pois.

 34. Minkä ikäisenä voin käyttää Fat Burn Active -lääkettä?

  • Hei Ashley,

   Suosittelen käyttämään laihdutuslääkettä vain, jos olet yli 18-vuotias.

 35. Hei!

  Onko tämä lääke täysin turvallinen?

  Terveisin Myrna

  • Hei Myrna,

   Lääke on 100 % luontainen ja täysin turvallinen.

 36. Tein juuri tilauksen. Olen utelias.
  Haluan pudottaa 12 kiloa. Päivitän tämän viidessä viikossa.

 37. Hei Anna,

  Kapseli on nieltävä kokonaisena, joten älä avaa sitä.

 38. Hei Laila,

  En suosittele ottamaan Fast Burn Extremeä kahvin kanssa samanaikaisesti. Lääkkeen ottamisen jälkeen odottaisin muutaman tunnin ennen kahvia.

 39. Mutta aikaisemmin sanoit, että tämä niellään… Avaan kapselin, laitan jauheen suuhun ja nielen veden kera.
  Eikö tämä ole suositeltavaa?
  Teen näin, koska kapseli sisältää eläinperäistä liivatetta.

  • Hei Anna,

   Voit avata kapselin ja niellä jauheen. Puhuin enemmänkin siitä, miten sinun kannattaisi niellä kapselit normaalissa tilanteessa.

 40. Hei Cindy,

  Itse otin lääkettä näin: yksi kapseli aamiaisella (puoli tuntia) ja yksi kapseli puolitoista tuntia ennen lounasta.

 41. Hei Yuumi,

  Ymmärrän epäilysi, olemassa on useita HUONOJA laihdutuslääkkeitä, kuten Revolyn, NutriFoodz ja Ketox24.

  Jos painonpudotus ei onnistu terveellisellä ruokavaliolla ja urheilulla, suosittelen Fat Burn Active lämpimästi. Sen avulla on todellakin mahdollista pudottaa 12 kiloa.

  Valmistaja on niin itsevarma tuotteeseen, että se tarjoaa 90 päivän tyytyväisyystakuun. Jos se ei toimi sinun kohdallasi, saat rahasi takaisin.

 42. Hei Maddi,

  Sen ei pitäisi olla ongelma. Pahoittelen viivästynyttä vastausta. Aikataulumme on täpötäynnä kriisin takia.

 43. Hei Sascha,

  Onnistut varmasti! Seuraa vain kaloreitasi tarkasti :).

  Onnea matkaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here